Site-ul ofera informatii complete despre saloanele de evenimente, saloanele de infrumusetare, saloanele de masaj si saloanele de tatuaje din Romania. Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii, profesionalismul si experienta in domeniu fiind atuul fiecaruia dintre acestia. Societatile promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.salon-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate..

Rujul si fixarea acestuia

Rujul si fixarea acestuia

Rujul este printre cele mai folosite produse de machiaj folosite de femei. Atâtea texturi și culori ne fac să ne pierdem mințile și să cumpărăm mereu câte un ruj nou apărut. Mate, lucioase, cremoase, hidratante, închise la culoare, deschise la culoare, toate aceste rujuri pot scoate din anonimat orice femeie. Unele femei sunt intimidate de anumite tipuri de rujuri. Nu poartă rujuri închise pentru că le e frică să nu se întindă pe toată fața. Altele nu poartă rujuri deschise pentru că li se pare că arată cadaveric. Cu toții greșim. Iată cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile în legătură cu rujul.

Respecți regulile nescrise ale aplicării rujului! Am tot auzit tot felul de reguli: nu purta rujuri închise dacă ai buze subțiri, nu purta roșu dacă ai buze pline, nu purta ruj mov în timpul zilei. Ignoră toate aceste reguli! Poartă ce îți place!

Nu îți exfoliezi buzele! Un ruj se așează bine și rezistă mai bine dacă buzele tale au fost exfoliate înainte. Rujul nu se va aduna în crăpăturile buzelor și se va aplica ușor pe buzele de pe care au fost îndepărtate cojițele sau pielea moartă. Încearcă un exfoliant natural, zahăr cu ulei de măsline. Funcționează!

Nu începi de unde trebuie! Da! Buzele se rujează începând din centrul lor. Niciodată din lateral! Această aplicare te va ajuta să distribui culoarea uniform.

Nu folosești creion de buze! Creionul de buze se alege în nuanța rujului sau o nuanță mai deschisă. Rolul creionului este de a defini buzele, de a împiedica migrarea rujului în ridurile din jurul gurii și de a prelungi rezistența rujului. Creionează conturul apoi umple buzele.

Nu-ți protejezi dinții! Rujul nu are ce căuta pe dinți. Ca să nu ajungă acolo, tapotează buzele cu un șervețel sau folosește un deget. Bagă un deget între dinți și strânge cu buzele. Ve îndepărta surplusul de ruj care ar fi ajuns pe buze.

Nu fixezi rujul! Dacă vrei ca rujul tău să țină cât mai mult, fixează-l. O foaie de șervețel se aplică pe buze după care, cu o pensulă mare trecută prin pudră pulbere se tapotează peste șervețel. Vei obține un ruj semimat cu o rezistență mai mare.

© 2015 Copyright by salon-romania.ro