Site-ul ofera informatii complete despre saloanele de evenimente, saloanele de infrumusetare, saloanele de masaj si saloanele de tatuaje din Romania. Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii, profesionalismul si experienta in domeniu fiind atuul fiecaruia dintre acestia. Societatile promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.salon-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate..

Salon evenimente

Salon de nunta, salon botez, salon petrecere privata, salon conferințe, salon meeting-uri și alte evenimente corporate. Aveti la dispozitie întreaga noastră pricepere și experiență profesională astfel încât să petreceți clipe de neuitat într-o ambianță elegantă și rafinată!

Salon de nunta, salon botez, salon petrecere privata, salon conferințe, salon meeting-uri și alte evenimente corporate. Pentru ca indiferent daca este vorba despre o intalnire restransa sau despre o conferinta/nunta cu 500 de participanti, va punem la dispozitie salile partenerilor nostri din toate zonele tarii. Dotarile salilor, in functie de necesitati, pot fi  urmatoarele: Videoproiector, Ecran proiectie wireless, Flipchart, Microfoane wireless, Internet wireless de mare viteza, Sistem de sonorizare surround, Sistem climatizare. Aveti la dispozitie întreaga noastră pricepere și experiență profesională astfel încât să petreceți clipe de neuitat într-o ambianță elegantă și rafinată!

Salon nunti /botezuri, salon conferințe, salon meeting-uri și alte evenimente corporate. Dotarile salilor, in functie de necesitati, pot fi urmatoarele: Videoproiector, Ecran proiectie wireless, Flipchart, Microfoane Wireless, Internet wireless de mare viteza, Sistem de sonorizare surround, Sistem climatizare, Bucatarie.

Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI

Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI

Categorie: Salon evenimente

Locatie: Botosani (Botosani)

Restaurant ,,POPAS CUCORĂNI” este o construcţie recentă, în cea mai mare parte, un local elegant, cu specific românesc, care dispune de: sală restaurant cu o capacitate de 500 pe. Detalii
Fun Mirror - Resita

Fun Mirror - Resita

Categorie: Salon evenimente

Locatie: Caras-Severin (Resita)

Fun Mirror  transforma orice eveniment intr-unul de neuitat. Accesoriile haioase, propsurile amuzante si magia fotografiei completeaza buna dispozitie de la orice petrecere.  Si cum suntem d. Detalii

© 2015 Copyright by salon-romania.ro