Nume:
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
E-mail:
popas.cucorani@yahoo.com
Telefon:
0728 841 243
Telefon 2:
0725 921 991
Telefon 3:
0727 189 994
Website:
http://www.popascucorani.ro/
Adresa:
Soseaua Botosani-Dorohoi, Jud. Botosani.
Facebook

Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI

Salon de nunta, salon botez, salon petrecere privata, salon conferințe, salon meeting-uri și alte evenimente corporate. Aveti la dispozitie întreaga noastră pricepere și experiență profesională astfel încât să petreceți clipe de neuitat într-o ambianță elegantă și rafinată!

Detalii

Restaurant ,,POPAS CUCORĂNI” este o construcţie recentă, în cea mai mare parte, un local elegant, cu specific românesc, care dispune de: sală restaurant cu o capacitate de 500 persoane, Salon I, Salon II, Separe, Grădină de vară şi livadă, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii excelente de evenimente speciale diverse. În fiecare zi precum şi cu ocazia tuturor evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră, vă invităm sa petreceţi alături de noi, să păşiţi într-o atmosferă relaxantă, cu muzică deosebită, să vă lăsaţi purtaţi de gustul absolut delicios al mâncărurilor preparate în bucătăria noastră şi de savoarea unui vin bun, de ce nu. Situat la 10 km de oraşul Botoşani, pe şoseaua Botosani- Dorohoi, Restaurant ,,Popas Cucorăni’’ are locuri de cazare si reprezintă locul ideal pentru familie şi prieteni, un loc unic, completat cu servicii de înaltă calitate şi dotări numeroase, cu personal calificat, pregătit şi amabil, în orice moment să vă servească asa cum vă aşteptaţi.

Popas Cucorăni este locatia ideala pentru organizarea evenimentelor festive intr-un ambient elegant si de bun gust. Veţi aprecia cu siguranţă meniul variat, cu specific românesc, preparate cu totul deosebite. Specialitatea casei este reprezentată de : Ciorba rădăuţeană şi Puiul la rotisor cu mămăliguţă şi mujdei. Însă bucătăria restaurantului vă oferă şi alte preparate gustoase precum : friptura de batal la tavă, tochitura moldovenescă, şalăul prăjit sau la grătar, tournedoul din piept de pui cu ficăţei şi sos de smântână şi ciuperci etc. Toate preparatele se servesc cu pâine de casă. Experienţa şi îndemânarea bucătarilor îşi face simţita prezenţa nu doar în ceea ce priveşte ornamentarea preparatelor ci în special, în gustul desăvârşit pe care mâncarea il are. Deasemenea, la comandă, vă oferim posibilitatea de a savura şi un ,,Batal la proţap’’ care se rumeneşte chiar în faţa dumneavoastră şi a familiei sau a prietenilor dumneavostră.

Popas Cucorăni, este restaurantul perfect pentru o experienta unica, un loc in care veti evada din cotidian, aducandu-va aminte de trecut! In dorinta de a fi alaturi de dumneavoastra la cele mai fericite evenimente si de a va oferi momente de neuitat, echipa noastra va asigura un decor elegant si o maxima atentie la detalii, doua dintre caracteristicile ce ne definesc! Evenimentele noastre sunt unice si memorabile, dar toate au in comun rafinamentul bunului gust, sprijinul unei echipe de exceptie si o locatie de exceptie.

Toate acestea au nevoie de o identitate care să încânte prin detalii și atenție, iar noi oferim servicii personalizate complexe. Orice eveniment organizat la noi, nunti, botez, sau evenimente corporate – beneficiaza de servicii ireprosabile, echipa fiind atenta la orice aspect al evenimentului: de la amenajarea eleganta cu florile potrivite, la meniurile unice si aspectul tortului. Fiind un salon de nunti, botezuri sau evenimente corporate, confortul invitatilor este pe primul loc, de aceea sala este dotata modern cu ventilatoare, aer conditionat si dezumidificatoare. 

Servicii

- Nunti;

- Botezuri;

- Potrivit pentru grupuri;

- Potrivit pentru copii;

- Locuri pe terasă;

- Acceptă rezervări;

- Ridicare la pachet;

- Servire la masă;

- Acceptă clienţi fără rezervare.

Mancarea este unul dintre elementele care fac un eveniment memorabil, iar noi avem o gama extinsa de meniuri pregatite de specialistii nostri. De asemenea, pentru fiecare eveniment, in functie de tipologia sa, concepem meniuri personalizate, elaborate, iar produsele sunt estetice si in acelasi timp un adevart deliciu. 

Din acest punct de vedere Restaurant ,,Popas Cucorăni’’ vă stă la dispoziţie în fiecare zi pentru rezervări şi stabilirea fiecărui detaliu specific fiecărui eveniment în parte. Restaurantul, Salon I, Salon II şi Separe-ul cumulează o capacitate de 300 locuri iar Grădina de vară are o capacitate de 250 locuri, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii foarte bune de evenimente diverse precum : nunţi, cumătrii, mese festive etc.Restaurantul vă stă la dispoziţie în ceea ce priveşte aranjarea sălii în funcţie de preferinţele şi gusturile dumneavoastră în materie de culori, huse, flori, etc. Pentru aceste ocazii, organizarea şi alegerea meniului se realizează cu câteva zile înainte. Menţionăm acest lucru deoarece vi se pune la dispoziţie o listă cu preparate speciale , unele dintre ele necesitând o preparare cu cel puţin 12 ore înainte.

Oferte speciale

PARCARE - Restaurantul dispune de de două parcări proprii.

Galerie foto

Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI
Salon Luceafarul - POPAS CUCORĂNI

© 2015 Copyright by salon-romania.ro