Site-ul ofera informatii complete despre saloanele de evenimente, saloanele de infrumusetare, saloanele de masaj si saloanele de tatuaje din Romania. Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii, profesionalismul si experienta in domeniu fiind atuul fiecaruia dintre acestia. Societatile promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.salon-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate..

MASAJ TERAPEUTIC TOK SEN

MASAJ TERAPEUTIC TOK SEN

Tok Sen, sau terapia cioc-meridian, cum i-am zis noi, este o tehnică de masaj terapeutic tailandez prin care folosești vibrația instrumentelor de lemn (Tok este cioc! sunetul produs de lemn pe lemn) ca să activezi energia din meridiane (Sen) și, deci, din întregul corp.

Prin acest tip de masaj terapeutic echilibrezi energiile întregului corp, sporești fluxul de Chi (Qi) și readuci corpul la o stare de relaxare și sănătate.

Practic, întregul corp îți este masat cu ajutorul daltelor și ciocănelului de lemn și simți o relaxare a întregului corp, o deznodare a tensiunilor și o ușurință și destindere pe care, poate, nu le-ai mai experimentat demult!

 

 

Imagini pentru Masaj Tok Sen cu vibratii si sunetCe se face la o ședință de terapie Tok Sen?

  • te întinzi pe patul de masaj în lenjeria intimă, (pentru că terapia se face pe tot corpul) și ești acoperit cu prosoape
  • ești relaxat prin câteva manevre de masaj manual care îți pregătesc zona corporală pe care se va lucra cu instrumentele Tok Sen
  • apoi simţi cum terapeutul Tok Sen imprimă corpului tău vibrații relaxante folosind daltele și ciocănelul Tok Sen
  • pe măsură ce te destinzi, pentru că sunetul produs de instrumente este foarte relaxant, simţi cum terapeutul îţi ciocănește zone din corp: spate, spatele picioarelor, brațe, apoi abdomen, piept și fața picioarelor, apoi, întors pe fiecare parte, lateralele picioarelor
  • masajul Tok Sen se face folosind ulei pe întregul corp pentru ca instrumentele să alunece de-a lungul meridianelor energetice
  • de la o terapie la alta, îți vor fi relaxate și vibrate diverse părți ale corpului
  • vei primi și tehnici energetice de relaxare pe care le poți face singur acasă (cele 6 sunete vindecătoare, surâsul interior) pentru că responsabilitatea sănătății tale ține în primul rând de tine!
  • apăsările și vibrațiile specifice terapiei Tok Sen sunt atât de relaxante încât te pot face să adormi fără să-ţi dai seama! 

© 2015 Copyright by salon-romania.ro