Site-ul ofera informatii complete despre saloanele de evenimente, saloanele de infrumusetare, saloanele de masaj si saloanele de tatuaje din Romania. Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii, profesionalismul si experienta in domeniu fiind atuul fiecaruia dintre acestia. Societatile promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.salon-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate..

Reflexologia Piciorului In Stil Thai

Reflexologia Piciorului In Stil Thai

Un vechi proverb asiatic spune că „surâsul vine de la picioare” şi analizând beneficiile extraordinare pe care reflexoterapia le are asupra întregii stări de sănătate a oamenilor, nu putem decât confirma ceea ce asiaticii ştiu de mii de ani. Aproximativ 94% din totalul terminaţiilor nervoase care corespund fiecărui organ al corpului uman sunt dispuse pe suprafaţa tălpilor picioarelor, iar reflexoterapia este o tehnică specială de masaj al acestor terminaţii nervoase, procedeu care are drept scop redobândirea stării de sănătate.

Reflexoterapia piciorului aduce reale beneficii in ameliorarea a diverse afectiuni, ajuta la detoxifierea organismului, si relaxeaza profund, inlaturand efectele stresului cotidian.

Reflexoterapia piciorului in stil Thai  este aplicata cu betisor de bambus, precum si diverse tehnici de stretching si incalzire a piciorului cu efect de relaxare si revigorare.

Imagini pentru Reflexologia Piciorului in Stil Thai

© 2015 Copyright by salon-romania.ro