Nume:
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
E-mail:
milleycsaba@gmail.com
Telefon:
0749 187 302
Adresa:
Bacau, Str. Ana Ipatescu, Nr.3, Jud. Bacau.
Facebook

Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Bacau

Salon tatuaje si body piercing, tatuaje profesionale, tatuaje alb negru, tatuaje color, tatuaje realistice. 

Detalii

Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă. Acesta se realiza la început cu ajutorul unor ustensile din os, care aveau aspectul unor dălți zimțate. Tatuajul este practic introducerea de tuș într-un strat superficial al pielii, astfel putându-se crea diferite motive. Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib, acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică. Astăzi, tatuajele se execută în saloane specializate, care oferă condiții optime realizării unei astfel de lucrări (curățenie, aparatură profesională, personal specializat).

Modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani, în zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva, iar simplele modele de altă dată au fost înlocuite cu motive florale, simboluri chinezești etc., ajungându-se chiar la portrete de o calitate și fidelitate remarcabilă.

Tatuajele sunt pentru viață, sunt povestitori noaștri tăcuți și compania noastră loială până în mormânt. Tatuajele pot aduce fie percepții bune fie rele, în funcție de mesajul vizual care-l comunică altor persoane. Tatuaje ne aduc demnitate și este o mândrie avându-le pe pielea noastră. Deci, este important că suntem conștincioși pentru a-l aâobține. Nimeni nu vrea un tatuaj rău desigur. Dar, din păcate, o mulțime de oameni încă le obțin. Uneori, din vina clientului, uneori a artistului. Acesta este motivul pentru care există vechiul proverb "Gândește înainte să te tatuezi". Mai jos sun prezentate cîteva lucruri care ar trebui luate în vedere înainte de a obține un tatuaj. Găsește un salon bun de tatuaje si  un artist talentat. E important să știi ce îți dorești  si sa verifici întotdeauna modelul care urmează a-ti fi tatuat. Programează-ți din timp întâlnirea cu artistul,adună bani pentru tatuaj si odihnește-te înaintea fiecarei sesiuni de tatuare. Timpul de executarea al unui tatuaj variaza in functie de o serie de factori si anume: de simbol, de gradul de complexitate, de dimensiunea acestuia si nu in ultimul rand de partea corpului unde este facut tatuajul.

Anumite zone ale corpului, de exemplu zona bratelor, necesita un timp mai mic de realizare deoarece, persoana care va face tatuajul poate intinde mult mai bine tesutul ceea ce este absolut necesar in realizarea unui tatuaj de calitate. Pe zone intinse, cum este abdomenul, necesita un timp mai mare deoarece pielea acolo este mai greu de intins. Durerea poate fi suportata chiar daca zona are un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate ceea ce este important este faptul ca tatuajul va fi realizat in zona dorita, unde va simtiti cel mai bine cu el, pentru ca va ramane acolo tot restul vietii.Siguranta tatuajului este garantata 100% deoarece se folosesc ace noi sau sterilizate, pigmenti, creme si manusi noi pentru fiecare tatuaj. Pielea nu este afectata, in locul in care a fost realizat tatuajul se va crea o crusta care va cadea ulterior, pielea ramanand neteda. Odata cu vindecarea sa (de obicei procesul dureaza cam o saptamna, insa depinde de abilitatea de vindecare a fiecaruia), tatuajul va fi protejat de noul strat de piele creat, devenind astfel o parte din voi pentru tot restul vietii. Cu privire la reactiile alergice la pigmentii tatuajului, nu s-au intampinat probleme pana in momentul de fata, insa se recomanda realizarea unui test de alergie inainte de a decide realizarea tatuajului. Dupa realizarea tatuajului trebuie respectate cateva reguli de baza si anume:

- pastrarea bandajului cel putin 4 sau 6 dupa ce a fost aplicat si dupa indepartarea acestuia clatirea zonei tatuate cu apa rece;

- aplicarea unei creme antibiotice pe tatuaj si incercarea de a evita scarpinarea zonei tatuate;

- evitati contactul major cu apa,purtarea de haine curate si largi in zona tatuajului iar dupa vindecarea locului plicati tatuajului o crema de bronzat.  

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- Tatuaje semipermanente;

- Tatuaje cosmetice;

- Piercinguri;

- Injectabile.

Millye's Tattoo & Piercing functioneaza ca studio de tattoo si body piercing din 2012. In studio se lucreaza intr-un mediu steril, toate consumabilele fiind de unica folosinta. Mai jos va prezentam cele mai noi tendinte in arta tatuajului.

Stilul abstract: reprezintă granița dintre conștient și inconștient, real și imaginar, ideea și acțiune,astfel maginația artistului intră în dialog cu cea clientului, iar rezultatul poate fii interpretat liber de către oricine.

Stilul new-school: caracterizat prin suprarealism, caractere răsucite dinamic, bogat detaliate. Dimensiunile tatuajelor sun suficient de mari ca să se observe detaliile conturate de culoriile vibrante folosite.

Stilul biomechanical: prezintă detalii tehnice ale procese mecanice reprezentate în culori vii pentru a le sublinea dinamismul.

Tehnica de tatuare UV a evoluat din punct de vedere tehnologic, de la modele tribale vechi (de obicei, realizate din pigmenți naturali, cum ar fi cenușa sau vopseaua), la noi stiluri emergente, cum ar fi cereala colorată și tatuajele cu cerneala UV.

Tatuajele color exprimă teme și subiecte diverse: tatuaje zoomorfe, antropomorfe, peisaje naturale, mâncaruri/băuturi, personaje mitologice, etc. 

Tatuajele black&grey sunt la fel de frumoase ca și cele color, deși fără culori aceste tatuaje, sunt atemporale și sunt potrivite pentru orice ton de culoare a pielii. Tatuaje cu tematică religioasă, portrete ale celor dragi, citate  sau piese tematice macabre sunt câteva exemple de design de tatuaj adecvate la acesti stil black&grey. Având în vedere ideiile de mai sus, executarea și alegerea volorilor tonului ( de la cea mai neagră nunanță până la cea mai luminoasă), oricine poate avea un minunat tatuaj black&grey.

Tatuajele reprezintă identificări vizuale ale identităţii indivizilor prin care aceştia îşi comunică, fie statutul social, pe care îl ocupă în cadrul unei organizaţii fie de tip tribal, fie familial, fie propria legătură cu spiritualitatea la care aderă.

Oferte speciale

 

Tatuajele semi permanente reapar in salonul Millye's Tattoo, însă pe baza programărilor facute printr-un mesaj privat aici, pe pagina https://www.facebook.com/Mehndi.bodyart/ (Mehndi Bodyart), sau Alina Anghel . ,,Henna oferă pielii un aspect placut printr-o multitudine de tehnici și poate dura zile sau chiar săptămâni (în funcție de zona și pigmentul pielii). Eu folosesc henna naturala pentru un aspect fin și placut, henna neagra pentru un pigment puternic, jagua pentru un tatuaj intens si de durată. Deoarece 3 dintre cele enumerate nu sunt 100% naturale pot aparea diferite riscuri pentru pielea sensibilă"

Galerie foto

Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau
Salon Milley*s Tattoo & Piercing - Bacau

© 2015 Copyright by salon-romania.ro