Nume:
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
E-mail:
elena.nastaca@gmail.com
Telefon:
0761 683 836
Website:
https://terapia-thai.ro/
Adresa:
Timisoara, Str Titu Maiorescu Nr 11, Jud Timis.
Facebook

Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Timisoara

Masaj de relaxare, Masaj terapeutic, Tratamente corporale, Spa, Masaj anticelulitic, Masaj de tonifiere, Masaj cu uleiuri organice, Metode de relaxare si intretinere. Presoterapia , Scheme terapeutice personalizate, Remodelare corporala si tratamente corporale, Tratamente corporale post si prenatale.

Detalii

Prin intermediul acestei scoli si cabinet, va invit  sa incepem o calatorie frumoasa pana in Thailanda si inapoi. Masajul Thai se bazează pe două teorii :
1. Cele patru Elemente ale Teoriei Vieţii: Pământ, Apă, Vânt și Foc. Această teorie este principiul de bază în medicina tradițională Thai și are legătură cu masajul Thai.
2. Teoria meridianelor energetice Sen Sib: Acesta este nucleul Masajului Thai. Fiecare presiune aplicată beneficiarului se face pe direcția meridianelor energetice Sen Sib, canalele "Prana" 

Va stam la dispozitie cu 2 categorii principale de servicii:
1. Cursuri de Masaj Thai acreditate international, efectuate in afiliere cu scoala internationala TMC Chiang Mai din Thailanda
2. Servicii complexe de terapii prin Masajul Thai, efectuate in adevaratul spirit Thailandez Regal

Prin tehnici de presopunctura, stretching si elongatii, acest tip de masaj are ca scop eliberarea energiilor stagnante in corp,eliminarea tensiunilor musculare precum si cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal. Acest tip de masaj s-a dovedit ca aduce reale beneficii pentru diverse afectiuni sau simpotome precum ar fi: Gat rigid, cifoza, scolioza, dureri de umeri, dureri de articulatii, brat amortit, dureri lombare, afectiuni ale soldului , genunchilor sau gleznelor, diminueaza sau elimina starile de migrena, vertij sau ameteala, diminueaza starile de constipatie sau indigestie, si reduce simptomele crampelor menstruale.
Acest tip de masaj este benefic si pentru cresterea mobilitatii corpului (el supranumindu-se si Yoga pentru lenesi), este dedicat pentru intretinerea starii de bine, eliminarea starii de stres si inducerea starii de relaxare la nivel fizic, mental dar si energetic. Masajul Terapeutic Thai este folosit cu real succes in centrele de recuperare din intreaga lume: Thailanda, Asia de Sud-Est, Statele Unite sau chiar si Australia.

Beneficii pentru cele cinci Sisteme Fiziologice:

- Sistemul de circulație. Îmbunătățește circulația sanguină, frecvență cardiacă mai mică, creşte temperatura zonei masate, creşte circulația limfatică, reduce edemul (umflăturile).
- Sistemul musculo-scheletal: îmbunătăţeşte forţa şi eficienţa musculară, reduce tensiunea musculară, îndepărtează toxinele din masa musculară, relaxează tendoanele și îmbunătățește elasticitatea, crește mobilitatea şi flexibilitatea articulațiilor şi reduce rigiditatea.
- Sistemul nervos: Stimulează și îmbunătățește activitatea nervilor și senzaţiilor cu efecte de reducere a durerii, crește sensibilitatea pielii, și îmbunătățeşte funcțiile organelor interne, cum ar fi stomacul, intestinul etc.
- Sistemul respirator: Îmbunătățește profunzimea respirației și gradul de relaxare.
- Aparatul digestiv: Crește elasticitatea tubului digestiv și mişcarea intestinală, previne și ameliorează indigestia

Acum, Va puteti bucura atat de cursurile cat si de Masajul Terapeutic Thai Regal si in Timisoara, pe Str Titu Maiorescu, nr 11. Terapeutii din salonul nostru se diferentiaza prin faptul ca au studii absolvite la scoala regala de masaj Thai din Thailanda, sunt profesori, Kinetoterapeuti si au absolvit cursurile scolii noastre care este afiliata cu scoala regala Thai.  

Servicii

Prima categorie de servicii: Cursurile de masaj se adreseaza atat profesionistilor care vor sa se perfectioneze cat si celor care vor sa le ofere celor dragi clipe de relaxare si rasfat.
Oferim cursuri de :
- Bazele Masajului Thai Regal Nivel 1 - 30 h intensiv - 5 zile  - 1000 Lei;
- Masaj Thai Yoga - Nivel 2 - 30 h intensiv - 1100 lei;
- Masaj Terapeutic Thai Nivel 3 - 30 h intensiv - 1200 lei;
- Relfexologia Piciorului in stil Thai - 12 h intensiv - 650 lei;
- Masaj pentru Gravidute - 24 h intensiv - 750 lei;
- Tok Sen masaj cu vibratii si sunet - 6,5 h - 350 lei.
In cadrul cursurilor se ofera si accesoriile necesare efectuarii fiecarui tip de masaj. Oferim o gama larga de cursuri de Masaj Thai Regal acreditate international , in parteneriat cu scoala TMC Chiang Mai Thailanda. 

A2-a categorie de servicii: Oferim o gama larga de masaje Thai Regal atat pentru relaxare si rasfat cat si masaje Terapeutice:
- Masaj Thai Regal;
- Masaj Thai Regal Terapeutic;
- Masaj Thai Regal pentru Sportivi;
- Masaj Thai Regal pentru Gravidute;
- Reflexologia Piciorului in Stil Thai;
- Masaj Tok Sen cu vibratii si sunet;
- Masaj Herbal Balls cu mingi fierbinti de plante terapeutice.
Durata fiecarui masaj precum si tehnicile folosite difera in functie de tipul masajului. Pentru fiecare din masajele de mai sus se ofera gratuit tinuta traditionala Thai , aromaterapie, apa si ceai. 
Sedinta de Masaj de 1 h costa 110 lei;
Sedinta de Masaj completa de 2 h costa 200 lei.
Se pot oferi si sedinte de masaj in tandem pentru cupluri. 

 

Galerie foto

Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca
Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca

© 2015 Copyright by salon-romania.ro