Nume:
MASAJ THAI REGAL
E-mail:
botaanamaria@yahoo.com
Telefon:
0741 655 132
Adresa:
Targu Mures, Jud. Mures.

MASAJ THAI REGAL
Tarnaveni

Masaj de relaxare, Masaj terapeutic, Tratamente corporale, Spa, Masaj anticelulitic, Masaj de tonifiere, Masaj cu uleiuri organice, Metode de relaxare si intretinere. Presoterapia , Scheme terapeutice personalizate, Remodelare corporala si tratamente corporale, Tratamente corporale post si prenatale.

Detalii

STRABUNII TERTAPEUTI THAI, IN VECHIME.CORELAU ELEMENTELE VIETII (PAMANT, APA. FOC SI VANT) SI A ENERGIEI VITALE(PRANA ) CARE OBSTRUCTIONAU CAILE SEN SIB CA FIIND CAUZA PRINCIPALA A MAJORITATI INBOLNAVIRILOR.
Este foarte eficienta in tratearea durerilor de cap, ameteli, dureri de coloana, stare de somnolenta, tensiune in piept, amorteala pe intreg corpul, dureri de stomac, constipatie sau indigestie.

Beneficii pentru cele cinci Sisteme Fiziologice:

- Sistemul de circulație. Îmbunătățește circulația sanguină, frecvență cardiacă mai mică, creşte temperatura zonei masate, creşte circulația limfatică, reduce edemul (umflăturile).
- Sistemul musculo-scheletal: îmbunătăţeşte forţa şi eficienţa musculară, reduce tensiunea musculară, îndepărtează toxinele din masa musculară, relaxează tendoanele și îmbunătățește elasticitatea, crește mobilitatea şi flexibilitatea articulațiilor şi reduce rigiditatea.
- Sistemul nervos: Stimulează și îmbunătățește activitatea nervilor și senzaţiilor cu efecte de reducere a durerii, crește sensibilitatea pielii, și îmbunătățeşte funcțiile organelor interne, cum ar fi stomacul, intestinul etc.
- Sistemul respirator: Îmbunătățește profunzimea respirației și gradul de relaxare.
- Aparatul digestiv:  Crește elasticitatea tubului digestiv și mişcarea intestinală, previne și ameliorează indigestia.

Servicii

Dorinta noastra este de a veni in intampinarea dorintelor dvs, pe care ne vom stradui sa le indeplinim, cu cea mai mare placere: si de aceea oferim consiliere gratuita inaintea masajului. Alte metode de tratament:

- Manual Lymph Drainage and Complete Decongestive Therapy;
- Tape Lymfatic;
- Masaj de relaxare;
- TriggerPoints Therapy;
- Masaj Deep Tissue (Metoda Therese Primer).

Galerie foto

MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL
MASAJ THAI REGAL

© 2015 Copyright by salon-romania.ro